Arhiv dogodkov 2007–2021

Ste vedeli, da je bilo KUD Police Dubove ustanovljeno že 17. maja 2007? Prve spletne strani smo postavili leta 2011. Po njihovi prenovi sledove preteklih dejavnosti društva ohranjamo v arhivu dogodkov.

Naše stare spletne strani so bile seveda statične, tj. niso se prilagajale širini zaslona. Tudi vnos vsebin je bil omejen na vnaprej določene kategorije, ki jim ni bilo mogoče dodajati novih. Toda minimalistični videz nam je bil všeč in vnesenih je bilo veliko prireditev in knjig, zato smo pri starem sistemu vztrajali do zadnjega trenutka.

Spomladi 2022 smo bili prisiljeni spletišče na novo postaviti v sistemu urejanja vsebin, kompatibilnem s PHP 7.x. Izbrali smo WordPress, ki smo se ga naučili uporabljati pri naših izobraževalnih portalih, kot sta Samozaložba.si: Portal za emancipirano ustvarjalnost in Literary Cooperative: United by Literature.

Duh prejšnjih društvenih spletnih strani smo poskušali ohraniti s podobno minimalistično strukturo.

V skladu z načelom Police Dubove o odtiskovanju sledov v prostor smo sklenili, da starejše dogodke našega društva arhiviramo. Ustvarili smo dokument s pregledom prireditev in prelomnic KUD Police Dubove ter dodali povezave, ki vodijo do vabil, programov dogodkov, videoposnetkov in drugih spletnih mest, kjer so shranjeni dokazi o naši dejavnosti.

Tako kot ljudje tudi društva rastejo iz vsega, s čimer so se ukvarjala nekoč. Vabimo vas, da nas pobliže spoznate z ogledom naše zgodovine!

Se vam zdi prispevek zanimiv?

Ocenite ga s klikom na zvezdice!

Ker se vam prispevek zdi zanimiv …

Sledite nam na družabnih omrežjih!

Žal nam je, da se vam prispevek ne zdi zanimiv.

Z vašo pomočjo ga lahko izboljšamo!

Kako bi lahko prispevek izboljšali?

KUD Police Dubove