Prednaročilo? Knjige sveta!

Prednaročilo knjižnih novosti do 22. 10. 2023 in naročniški paket »Knjige sveta« z občutnim popustom.

Spoštovane sobralke, spoštovani sobralci,

z veseljem vas obveščamo, da sta tik pred izidom dve knjigi, ena izpod peresa klasika češke književnosti Karla Čapka, drugo pa je napisal nadarjeni slovenski pisec mlajše generacije, za katerega boste gotovo še slišali, Matjaž Zorec.

Da vam stopimo naproti, smo za vas tudi tokrat pripravili ugodnosti:

V okviru prednaročniške akcije, ki traja do vključno 22. 10. 2023, lahko knjigi naročite po prednaročniški ceni 17,90 € (–30 %).

Še večji prihranek pa prinaša naročniški paket Knjige sveta, če naročite vsaj 3 naše knjige na leto. Naročniški popust –40 % velja ne le za knjižne novosti, temveč tudi za knjige starejšega datuma. Če se naročite na paket najmanj 5 knjig letno, pa vam za nameček podarimo še brezplačno knjigo po vaši izbiri.

Prednaročnikom in naročnikom seveda pripada brezplačna dostava.

Podrobnejše informacije najdete nižje oz. na navedenih povezavah.

Želimo vam lepo jesen in obilo časa za branje!
ekipa KUD Police Dubove

Knjižni novosti

Prednaročilo

Roman Karla Čapka Tovarna Absolutnega v prevodu Nives Vidrih in zbirko kratke proze Matjaža Zorca Fukscene: poeme si lahko priskrbite po prednaročniški ceni 17,90 € (–30 %).

Prednaročniška akcija traja do vključno nedelje, 22. oktobra 2023.

Naročniški paket Knjige sveta

Z letno naročnino pridobite stalni naročniški popust –40 % ne le za naše knjižne novosti, temveč tudi za knjige starejšega datuma. Hkrati vam podarimo brezplačno poštnino.

Čapkova in Zorčeva knjiga z naročniškim popustom –40 % staneta samo 14,94 €, torej prihranite kar 10 € na knjigo!

Naročniški popust se obračunava od maloprodajne cene. S sklenitvijo naročniškega razmerja se zavezujete za nakup vsaj treh (3) knjig na leto. Če naročite pet (5) knjig ali več, pa vam za nameček podarimo še brezplačno knjigo po vaši izbiri.

Naročite se tako, da nam sporočite svoje podatke in seznam želenih knjig. To lahko storite po spletnem ali tiskanem obrazcu, e-pošti, telefonu, navadni pošti ali osebno.

Želene knjige si izbirate vsako leto sproti. Poziv k oddaji naročila vam pošljemo enkrat na leto, brž ko je znan letni program. Naročilo oddate tako, da izpolnite spletni obrazec ali tiskano naročilnico ali pa nam seznam želenih knjig sporočite po e-pošti, telefonu, navadni pošti ali osebno (gl. Kontakt).

Letna naročnina traja do preklica. To pomeni, da naročnino lahko kadarkoli prekličete, npr. tako, da nam to sporočite v odgovoru na poziv k oddaji naročila.

Darilni paket Knjige sveta

Knjige sveta lahko naročite tudi kot darilo za svoje bližnje.

V primeru darilnega paketa se naročnina ne podaljša samodejno, temveč obdarjenca po poteku enega leta po e-pošti povprašamo, ali bi ga zanimala letna naročnina.

Če želite, da si obdarovanec knjige izbere sam, mu lahko pošljemo darilni bon v želenem znesku, s tem da pri nakupu seveda lahko uveljavlja 40-odstotni popust.

Način naročila

Naročite se tako, da izpolnite spletni obrazec ali si natisnete naročilnico in nam jo izpolnjeno pošljete po e-pošti (sken) ali po navadni pošti na sedež društva (gl. Kontakt).

Svoje podatke in želene knjige nam lahko sporočite tudi osebno, po e-pošti, na tel. št. 031 571 541 ali po navadni pošti na sedež društva (gl. Kontakt).

Z oddajo naročila potrjujete, da ste seznanjeni s podrobnimi pogoji naročnine na Knjige sveta in z našimi splošnimi pogoji poslovanja ter da se strinjate z obdelavo osebnih podatkov za namen obdelave naročila in obveščanja o naročniškem paketu Knjige sveta.

Dostava

Knjižne novosti vam pošljemo po pošti ali osebno dostavimo v roku enega (1) meseca po njihovem uradnem izidu. Pričakujete lahko eno do dve pošiljki na leto. Brezplačna knjiga je priložena prvi pošiljki.

Plačilo

Letna naročnina se obračuna na računu, ki vam ga po e-pošti ali navadni pošti pošljemo enkrat letno, običajno tik zatem, ko vam pošljemo prvi paket.

Prihranek

Letna naročnina omogoča občutne prihranke. Npr. če je maloprodajna cena knjig po 24,90 €, pri nakupu 3 knjig prihranite približno 30 € (74,70 € > 44,82 €), torej 10 € na knjigo (posamezna knjiga stane 14,94 €). Če naročite 5 knjig, prihranite 50 € (124,50 € > 74,70 €) in za nameček prejmete kar 6 knjig, saj vam eno po vaši izbiri podarimo (v tem primeru posamezna knjiga stane samo 12,45 €).

Se vam zdi prispevek zanimiv?

Ocenite ga s klikom na zvezdice!

Ker se vam prispevek zdi zanimiv …

Sledite nam na družabnih omrežjih!

Žal nam je, da se vam prispevek ne zdi zanimiv.

Z vašo pomočjo ga lahko izboljšamo!

Kako bi lahko prispevek izboljšali?

KUD Police Dubove