E-novice za bralce

Naročite se na e-novice KUD Police Dubove in sodelujte pri nagradni igri!

Dvakrat na leto, o kresni noči in božiču, izmed naročnikov e-novic v nagradni igri SEN KRESNE NOČI in NOVOLETNO DARILO izžrebamo kar 25 dobitnikov knjižnih nagrad.

Pri nagradnem žrebanju sodeluje vsakdo, ki se naroči na naše e-novice v spletnem obrazcu in še ni bil izžreban. Zvestoba se obrestuje! 😉

Naroči se na e-novice

KUD Police Dubove bo podatke, ki ste jih vnesli v ta obrazec, uporabljalo izključno za pošiljanje e-novic o dogodkih, promocijskih in nagradnih akcijah ipd. Prosimo, označite soglasje s klikom na kvadratka:

Če si premislite, se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, navedeno na dnu vsakega našega e-obvestila, ali tako, da nam pišete na e-naslov drustvo@policadubova.org. Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno in odgovorno. Več o vsebinah e-novic in varovanju osebnih podatkov najdete na strani Varovanje zasebnosti. S klikom na spodnji gumb izražate soglasje, da vaše podatke lahko obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi.

Za razpošiljanje prisvevkov uporabljamo Mailchimp. S klikom na gumb »Naroči se« potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo vaši podatki posredovani Mailchimpu, našemu pooblaščenemu obdelovalcu podatkov, ki podatke obdeluje skladno z našo politiko varovanja zasebnosti. Več o Mailchimpovem varovanju zasebnosti »

KUD Police Dubove