E-novice za knjižničarje

Ostanimo v stiku!

Zaposlene v knjižnicah obveščamo o naših knjižnih novostih, ugodnostih ter izobraževanjih, ki jih organiziramo za knjižničarje in moderatorje bralnih klubov.

Naroči se na e-novice

KUD Police Dubove bo podatke, ki ste jih vnesli v ta obrazec, uporabljalo izključno za obveščanje o naših knjižnih novostih, izobraževanjih za bibliotekarje in moderatorje bralnih klubov ter drugih dogodkih, ki bi vas utegnili zanimati. Prosimo, označite soglasje s klikom na kvadratka:

Če si premislite, se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, navedeno na dnu vsakega našega e-obvestila, ali pa tako, da nam pišete na e-naslov drustvo@policadubova.org. Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno in odgovorno. Podrobnejše informacije o našem varovanju osebnih podatkov lahko najdete na strani Varovanje zasebnosti. S klikom na spodnji gumb izražate soglasje, da vaše podatke lahko obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi.

Za razpošiljanje prisvevkov uporabljamo Mailchimp. S klikom na gumb »Naroči se« potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo vaši podatki posredovani Mailchimpu, našemu pooblaščenemu obdelovalcu podatkov, ki podatke obdeluje skladno z našo politiko varovanja zasebnosti. Več o Mailchimpovem varovanju zasebnosti »

KUD Police Dubove