E-novice za novinarje in recenzente

Ostanite na tekočem!

Medije obveščamo o naših novih knjigah, dostopnosti recenzentskih izvodov, literarnih dogodkih z domačimi in tujimi ustvarjalci ter izobraževanjih na področju knjige.

Naroči se na e-novice

KUD Police Dubove bo podatke, ki ste jih vnesli v ta obrazec, uporabljalo izključno za obveščanje o knjižnih novostih in izjemnih literarnih dogodkih s tujimi in domačimi ustvarjalci. Prosimo, označite soglasje s klikom na kvadratka:

Če si premislite, se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, navedeno na dnu vsakega našega e-obvestila, ali pa tako, da nam pišete na e-naslov drustvo@policadubova.org. Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno in odgovorno. Podrobnejše informacije o našem varovanju osebnih podatkov lahko najdete na strani Varovanje zasebnosti. S klikom na spodnji gumb izražate soglasje, da vaše podatke lahko obdelujemo v skladu z veljavnimi predpisi.

Za razpošiljanje prisvevkov uporabljamo Mailchimp. S klikom na gumb »Naroči se« potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da bodo vaši podatki posredovani Mailchimpu, našemu pooblaščenemu obdelovalcu podatkov, ki podatke obdeluje skladno z našo politiko varovanja zasebnosti. Več o Mailchimpovem varovanju zasebnosti »

KUD Police Dubove