Knjige sveta

Naročniški paket Knjige sveta prinaša največje prihranke pri času in denarju.

Če nas spremljate, potem že veste, da cenimo slovenske bralce, zato si prizadevamo izdajati knjige s kvalitetno vsebino, ki so obenem cenovno dostopne. Z mislijo na vas iščemo načine, kako ne podražiti knjig. Ker nam zaradi časovne stiske ne uspe vedno pripraviti prednaročniške akcije, smo zasnovali naročniški paket Knjige sveta z letno naročnino. Upamo, da bomo s tem tudi vam prihranili čas, da ga bo več ostalo za branje.

Hvala, da nas podpirate!

Naroči knjige sveta Pogoji naročnine

Kaj je naročniški paket Knjige sveta

Naročniški paket Knjige sveta pomeni letno naročnino na knjige, izdane pri založbi KUD Police Dubove, kar vam prinaša številne ugodnosti.

Z letno naročnino pridobite stalni naročniški popust –40 % ne le za naše knjižne novosti, temveč tudi za knjige starejšega datuma (če so še na zalogi). Hkrati vam podarimo brezplačno poštnino.

Naročniški popust se obračunava od maloprodajne cene. S sklenitvijo naročniškega razmerja se zavezujete za nakup vsaj treh (3) knjig na leto. Če naročite pet (5) knjig ali več, pa vam za nameček podarimo še brezplačno knjigo po vaši izbiri.

Naročite se tako, da nam sporočite svoje podatke in seznam želenih knjig. To lahko storite po spletnem ali tiskanem obrazcu, e-pošti, telefonu, navadni pošti ali osebno (gl. razdelek Način naročila).

Želene knjige si izbirate vsako leto sproti. Poziv k oddaji naročila vam pošljemo enkrat na leto, brž ko je znan letni program. Naročilo oddate tako, da izpolnite spletni obrazec ali tiskano naročilnico ali pa nam seznam želenih knjig sporočite po e-pošti, telefonu, navadni pošti ali osebno (gl. Kontakt).

Letna naročnina traja do preklica. To pomeni, da naročnino lahko kadarkoli prekličete, npr. tako, da nam to sporočite v odgovoru na poziv k oddaji naročila.

Če ste dijak, študent, upokojenec, samozaposleni v kulturi ali brezposelni, lahko uveljavljate še dodatni popust –5 %, ki se prišteje k rednemu naročniškemu popustu.

Letna naročnina omogoča občutne prihranke. Npr. če je maloprodajna cena knjig po 24,90 €, pri nakupu 3 knjig prihranite približno 30 € (74,70 € > 44,82 €), torej 10 € na knjigo (posamezna knjiga stane samo 14,94 €). Če naročite 5 knjig, prihranite 50 € (124,50 € > 74,70 €) in za nameček prejmete kar 6 knjig, saj vam eno po vaši izbiri podarimo (posamezna knjiga stane samo 12,45 €).

Izberi knjige

Darilni paket Knjige sveta

Knjige sveta lahko naročite tudi kot darilo za svoje bližnje.

V primeru darilnega paketa se naročnina ne podaljša samodejno, temveč obdarjenca po poteku enega leta po e-pošti povprašamo, ali bi ga zanimala letna naročnina.

Če želite, da si obdarovanec knjige izbere sam, mu lahko pošljemo darilni bon v želenem znesku, s tem da pri nakupu seveda lahko uveljavlja 40-odstotni popust.

Izberi knjige

Način naročila

Naročite se tako, da izpolnite spletni obrazec ali si natisnete naročilnico in nam jo izpolnjeno pošljete po e-pošti (sken) ali po navadni pošti na sedež društva (gl. Kontakt).

Svoje podatke in želene knjige nam lahko sporočite tudi osebno, po e-pošti, na tel. št. 031 571 541 ali po navadni pošti na sedež društva (gl. Kontakt).

Z oddajo naročila potrjujete, da ste seznanjeni s podrobnimi pogoji naročnine na Knjige sveta in z našimi splošnimi pogoji poslovanja ter da se strinjate z obdelavo osebnih podatkov za namen obdelave naročila in obveščanja o naročniškem paketu Knjige sveta.

Dostava

Knjižne novosti vam pošljemo po pošti ali osebno dostavimo v roku enega (1) meseca po njihovem uradnem izidu. Pričakujete lahko eno do dve pošiljki na leto. Brezplačna knjiga je priložena prvi pošiljki.

Plačilo

Letna naročnina se obračuna na računu, ki vam ga po e-pošti ali navadni pošti pošljemo enkrat letno, običajno tik zatem, ko vam pošljemo prvi paket.

Račun plačate z bančnim nakazilom (po spletni banki, na pošti ali po položnici), pri čemer, prosimo, navedite sklicno številko, ki je napisana na računu. Račun v obliki PDF velja kot original, zato si ga shranite in po potrebi natisnite.

Preklic naročnine

Letna naročnina traja do preklica. Naročnino lahko prekličete tako, da nam to pisno sporočite na naš e-naslov ali na sedež društva (gl. Kontakt).

V primeru, da naročnino prekličete naknadno, ko ste jo že plačali, vendar paketa knjig še niste prejeli, se zavezujemo, da vam bomo denar v najkrajšem možnem času, ne kasneje kot v štirinajstih (14) dneh, nakazali na bančni račun.

Vračilo blaga

V primeru, da ste knjižno blago že prejeli, vendar bi radi od pogodbe odstopili, morate blago nerabljeno, nepoškodovano in v enaki količini poslati založbi v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago lahko vrnete tako, da ga pošljete po pošti na sedež založbe: KUD Police Dubove, Vnanje Gorice, Nova pot 142, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Priložiti morate originalni račun in navesti številko svojega bančnega (za vračilo kupnine).

Odstop od pogodbe

V skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov lahko v štirinajstih (14) dneh od prejetja pošiljke izdelek vrnete brez obrazložitve svojega dejanja. V tem primeru se zavezujemo, da vam bomo v najkrajšem možnem času vrnili kupnino. Knjige morate vrniti nerabljene in nepoškodovane na lastne stroške (tj. poštnino krije kupec, ki blago vrača).

Varovanje osebnih podatkov

Z oddajo naročila potrjujete, da se strinjate z obdelavo osebnih podatkov za namen obdelave naročila in obveščanja o naročniškem paketu Knjige sveta. Zavezujemo se k trajnemu varovanju vaših podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007, z dne 16. 10. 2007) in Uredbo EU o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (UL EU L119/1, št. 2016/679, z dne 27. 4. 2016). Naša politika zasebnosti »

Splošni pogoji poslovanja

Z oddajo naročila potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji naročnine na Knjige sveta in z našimi splošnimi pogoji poslovanja.

Pravna obvestila

Kontakt

V primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb nam, prosimo, kontaktirajte.

KUD Police Dubove