Knjige sveta

Naročniški paket Knjige sveta prinaša največje prihranke pri času in denarju.

Če nas spremljate, potem že veste, da cenimo slovenske bralce, zato si prizadevamo izdajati knjige s kvalitetno vsebino, ki so obenem cenovno dostopne. Z mislijo na vas smo zasnovali naročniški paket Knjige sveta, ki prinaša občuten prihranek (–40 %) ne le pri denarju, temveč tudi pri času – da ga bo več ostalo za branje.

Naroči se na Knjige sveta

Prosimo, izpolnite obrazec. Izberite si vsaj 3 knjižne naslove. Če naročate 5 knjig ali več, lahko dopišete še eno brezplačno po lastni izbiri. Oglej si knjižno bero »

  Pogoji naročnine

  Kaj je naročniški paket Knjige sveta

  Naročniški paket Knjige sveta pomeni letno naročnino na knjige, izdane pri založbi KUD Police Dubove, kar vam prinaša številne ugodnosti.

  Z letno naročnino pridobite stalni naročniški popust –40 % ne le za naše knjižne novosti, temveč tudi za knjige starejšega datuma (če so še na zalogi). Hkrati vam podarimo brezplačno poštnino.

  Naročniški popust se obračunava od maloprodajne cene in vam pripada, če naročite vsaj tri (3) knjige na leto. Če naročite pet (5) knjig ali več, vam za nameček podarimo še brezplačno knjigo po vaši izbiri.

  Naročite se tako, da nam sporočite svoje podatke in seznam želenih knjig, ki si jih izberete pod zavihkom Knjige. Naročilo lahko oddate po spletnem obrazcu (gl. zgoraj), e-pošti, telefonu, navadni pošti ali osebno (gl. Kontakt).

  Če naročate v partnerski spletni Knjigarni Zveze Modro-bela ptica, prosimo, da v opombi k naročilu napišete »KNJIGE SVETA«.

  Naročilo lahko oddate kadarkoli in kolikorkrat želite. Če naročilo za posamezno leto pozabite oddati, vam pošljemo opomnik po e-pošti.

  Letna naročnina traja do preklica. To pomeni, da naročnino lahko kadarkoli prekličete, npr. tako, da nam to sporočite v odgovoru na poziv k oddaji naročila.

  Če ste dijak, študent, upokojenec, samozaposleni v kulturi ali brezposelni, lahko uveljavljate še dodatni popust –5 %, ki se prišteje k rednemu naročniškemu popustu.

  Darilni paket Knjige sveta

  Knjige sveta lahko naročite tudi kot darilo za svoje bližnje in obdarovancem bomo poslali paket z izbranimi knjigami.

  Če želite, da si obdarovanec knjige izbere sam, mu lahko pošljemo darilni bon v želenem znesku, s tem da pri nakupu seveda lahko uveljavlja 40-odstotni popust.

  Dostava

  Paket že izdanih knjig pošljemo takoj po prejemu naročila, ponavadi še isti dan ali najkasneje v roku 1–3 dni.

  Knjižne novosti vam dostavimo tik po njihovem uradnem izidu oz. najkasneje v 2 tednih.

  Plačilo

  Po prejemu naročila izdamo račun, ki vam ga pošljemo po e-pošti ali po navadni pošti.

  Račun lahko plačate z bančnim nakazilom (po spletni banki, na pošti ali po položnici), pri čemer, prosimo, navedite sklicno številko, ki je napisana na računu. Račun v obliki PDF velja kot original, zato si ga shranite in po potrebi natisnite.

  Preklic naročnine

  Letna naročnina traja do preklica. Naročnino lahko prekličete tako, da nam to pisno sporočite na naš e-naslov ali na sedež društva (gl. Kontakt).

  V primeru, da naročnino prekličete naknadno, ko ste jo že plačali, vendar paketa knjig še niste prejeli, se zavezujemo, da vam bomo denar v najkrajšem možnem času, ne kasneje kot v štirinajstih (14) dneh, nakazali na bančni račun.

  Vračilo blaga

  V primeru, da ste knjižno blago že prejeli, vendar bi radi od pogodbe odstopili, morate blago nerabljeno, nepoškodovano in v enaki količini poslati založbi v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago lahko vrnete tako, da ga pošljete po pošti na sedež založbe: KUD Police Dubove, Vnanje Gorice, Nova pot 142, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Priložiti morate originalni račun in navesti številko svojega bančnega (za vračilo kupnine).

  Odstop od pogodbe

  V skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov lahko v štirinajstih (14) dneh od prejetja pošiljke izdelek vrnete brez obrazložitve svojega dejanja. V tem primeru se zavezujemo, da vam bomo v najkrajšem možnem času vrnili kupnino. Knjige morate vrniti nerabljene in nepoškodovane na lastne stroške (tj. poštnino krije kupec, ki blago vrača).

  Varovanje osebnih podatkov

  Z oddajo naročila potrjujete, da se strinjate z obdelavo osebnih podatkov za namen obdelave naročila in obveščanja o naročniškem paketu Knjige sveta. Zavezujemo se k trajnemu varovanju vaših podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007, z dne 16. 10. 2007) in Uredbo EU o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (UL EU L119/1, št. 2016/679, z dne 27. 4. 2016). Naša politika zasebnosti »

  Splošni pogoji poslovanja

  Z oddajo naročila potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji naročnine na Knjige sveta in z našimi splošnimi pogoji poslovanja.

  Pravna obvestila

  Kontakt

  V primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb nas, prosimo, kontaktirajte.

  KUD Police Dubove