Pridruži se nam

Posamezniki se v društva povezujemo zato, da z družnimi močmi lažje gradimo boljšo družbo in dostojno življenje za vse.

V društvih delujemo ne glede na to, ali za projekte imamo sredstva ali ne. Izvajamo namreč projekte, v katere verjamemo z vsem srcem. Ker vemo, da se zadeve ne premaknejo same od sebe, v srčne projekte po potrebi vlagamo svoj prosti čas in jih financiramo sami. Zavedamo se, da je to investicija – ne le v prihodnost, temveč že v sedanjost. Družbo ustvarjamo ljudje – in ležimo natanko tako, kakor si posteljemo.

V kulturnem sektorju smo zbrani ustvarjalni ljudje. Ker od malih nog požiramo knjige, kar prekipevamo od idej. Znamo najti rešitev za vsak, še tako zapleten problem. In ker se ne ustrašimo ničesar – niti izdaje 1000 strani dolge knjige Olge Tokarczuk, še preden je avtorica prejela Bookerjevo in Nobelovo nagrado, niti organizacije gala literarnega večera z Bookerjevo nagrajenko (leta 2019 v SNG Nova Gorica) – iz leta v leto premikamo večje gore. Entuziazem je nalezljiv 😉

Če ste se v zgoraj napisanem prepoznali in iščete somišljenike, s katerimi bi uresničevali lastno vizijo za pravičnejšo in do vseh prijazno družbo, vas vabimo, da se nam pridružite!

KUD Police Dubove